diumenge, 21 de març de 2010

BROWNIE AL MICROONES

Fa un mes a la feina van organitzar unes activitats per recollir diners per ajudar a Haití. Entre elles l'esmorzar solidari que consistia en portar pastissos, pastes, magdalenes, etc, tot casolà. Jo vaig dur un brownie fet en el microones, també vaig fer un pastís de galetes i una coca de iogurt. No ho havia penjat abans perquè no tenia les fotos del Brownie, de les altres receptes no les tinc perquè no vaig ser a temps de fer-les. Com va ser tot un èxit el pastís de galetes el tinc com a pendent de repetir i només ho faci el penjaré. També us volia penjar algunes fotografies de l'activitat però les tinc a la feina, si puc demà les afegiré.



Bé aquí us deixo la recepta del pastís



Ingredients:

- 3 ous
- 125 sucre
. 3 cullerades de llet


- 150chocolate

- 125 mantega

- mig sobre llevat

- 100g farina

- 50g nous (un grapadet)



Preparació:

Fondre la xocolata amb la mantega al micro barrejar bé. Reservar i batre els ous amb el sucre amb el batedor, afegir la llet, el mig sobre de llevat, la xocolata desfeta i la farina, remoure tot fins que s’incorporin tots els ingredients, afegir les nous trossejades, abocar-ho en un motllo apte pel microones, que prèviament haurem engreixat amb mantega i una mica de farina. Introduir dins el micro 5 minuts a màxima potència. Passat aquest temps deixar reposar 5 minuts dins el microones (és molt important aquest pas) i ja teniu el brownie llest.
Aclaració: Perdoneu, però el motllo de la fotografia no és el que vaig utilitzar per coure'l al microones, una vegada cuit el vaig possar en aquest d'alumini per portar-lo a la feina, ja que els teniem que deixar en unes taules i allà mateix els anaven tallant. La foto la vaig fer a la feina abans d'entregar-lo.

dissabte, 6 de març de 2010

PASTÍS-FLAM DE XOCOLATA BLANC I FORMATGE

Aquí teniu un pastís de xocolata blanca, un postre preferit pels més joves.




Ingredients:


  1. 150 grs de xocolata blanca
  2. 500 grs de nata liquida
  3. 250 grs de llet
  4. 130 grs de sucre
  5. 200 grs de formatge filadelfia
  6. 2 sobres flam Xinès "mantarí"
  7. Xarop de xocolata

Preparació:

Tritureu la xocolata amb diversos cops del Turbo. No cal deixar-lo pols. Posar tots els ingredients en el got de la TMX, programar 10 minuts, temperatura 100º Velocitat 4.
Abocar-ho tot sobre un motlle humitejat amb aigua (jo he fet servir un de silicona). Deixar que es refredi una mica abans de ficar-ho dins la nevera. Passades unes hores és pot desemmotllar i servir amb una mica de xarop de xocolata.

Bon profit!!