tag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post980203775963237353..comments2023-09-12T10:32:12.009+02:00Comments on Converses vora del foc: Pastís de pinyaPebbleshttp://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-52297405248781506632008-09-22T10:37:00.000+02:002008-09-22T10:37:00.000+02:00Glòria, tens tota la raó és molt bó. I tots els qu...Glòria, tens tota la raó és molt bó. I tots els que l'han provat els hi ha agradat. <BR/>PetonetsPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-7761297102532742092008-09-19T20:30:00.000+02:002008-09-19T20:30:00.000+02:00Hola Eva,Molt encertat tornar amb una coseta dolça...Hola Eva,<BR/><BR/>Molt encertat tornar amb una coseta dolça. Així sembla que no costa tant, oi?. Jo aquest pastís també l'he fet i sí que és bo, sí.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-67831269280167647482008-09-18T13:58:00.000+02:002008-09-18T13:58:00.000+02:00Hola a tots i totes, això de marxar de vacances qu...Hola a tots i totes, això de marxar de vacances quan tots tornen dona molta feina per posar-te al dia. I sí teniu tota la raó la Gemma és una pastissera de les millors. Jo estic aprenen molt amb les seves receptes, i les seves explicacions. <BR/>Espero no trigar gaire a anar posant més receptes. <BR/>PetonetsPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-60664970241439092242008-09-18T08:32:00.000+02:002008-09-18T08:32:00.000+02:00Ei, fantàstic aquest pastís, i és que les receptes...Ei, fantàstic aquest pastís, i és que les receptes de la Gemma són les millors. Petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-43824778745197645252008-09-17T11:46:00.000+02:002008-09-17T11:46:00.000+02:00Ep! T'ha quedat molt bé! A casa aquests pastissos ...Ep! T'ha quedat molt bé! A casa aquests pastissos són els que agraden més, de fruita, fresquets i lleugers...<BR/>Benvinguda de nou i espero segui llegint moltes receptes més ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-85748609985001248792008-09-17T01:41:00.000+02:002008-09-17T01:41:00.000+02:00Ei, que ja et trobàvem a faltar, eh?... Magnífica ...Ei, que ja et trobàvem a faltar, eh?... Magnífica "reentrée"!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-87106255433955650182008-09-16T22:23:00.000+02:002008-09-16T22:23:00.000+02:00ben tornada de les vacances; aquest pastís és una ...ben tornada de les vacances; aquest pastís és una bona manera de reprendre el bloc. fins aviat!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-23169260120207273902008-09-16T16:21:00.000+02:002008-09-16T16:21:00.000+02:00Fa molt bona pinta. I, tens raó, la Gemma és insup...Fa molt bona pinta. I, tens raó, la Gemma és insuperable com a rebostera. Salutacions i ben tornada.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com