tag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post1312784895368097769..comments2023-09-12T10:32:12.009+02:00Comments on Converses vora del foc: PASTÍS DE POMA BRETÓPebbleshttp://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-64204168034953812122008-11-02T20:36:00.000+01:002008-11-02T20:36:00.000+01:00Em sembla recordar que ja en vaig parlar fa temps ...Em sembla recordar que ja en vaig parlar fa temps amb la Gemma (la de les trenes), d'aquest pastís. Jo li afegeixo una copa (no una copeta, eh?) ;) de conyac i m'estalvio haver de rentar un estri més, ja que la mantega ni la fonc: simplement la faig a trossos, de la mida si fa o no fa de la poma, per barrejar-la amb la resta d'ingredients. Comprovadíssim, ja que l'he fet un munt de vegades: surt igual de bo!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-41602839783114182462008-10-27T09:50:00.000+01:002008-10-27T09:50:00.000+01:00Eva, aquestes llistes cada vegada són més llargues...Eva, aquestes llistes cada vegada són més llargues...<BR/><BR/>PetonetsPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-21985092979411572282008-10-27T09:46:00.000+01:002008-10-27T09:46:00.000+01:00Glòria, no recordo bé d'on el vaig treure, després...Glòria, no recordo bé d'on el vaig treure, després del teu comentari vaig visitar el bloc de la Gemma i em sembla que no l'havia vist allà, em sap greu no poder fer referència del bloc, i espero que ningú es molesti, dons va ser una bona temporada que jo copiava receptes, però en cap moment havia pensat fer un bloc, per tant, no em vaig preocupar de posar l'autor, per sort ja ho vaig corretgir.<BR/><BR/>Manel, quina sort tenir una ajudant, el meu fill no li agrada participar en l'elaboració però en canvi alhora de menjar-ho es el primer...<BR/>Els companys de la feina, estaven encantats, em van convidar a portar un altre aviat, jejeje...<BR/><BR/>Gemma, dons que tingus l'horeta curta com diuen. Que et vagi molt bé. <BR/><BR/>Petonets!!!Pebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-25015931624773879252008-10-25T20:22:00.000+02:002008-10-25T20:22:00.000+02:00La panxa està en mides màximes (queda 1 setmaneta)...La panxa està en mides màximes (queda 1 setmaneta) però em trobo de conya!<BR/>Un petó!gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-5766238432815938132008-10-25T20:09:00.000+02:002008-10-25T20:09:00.000+02:00mmmmm...m'encanten els pastissos de poma...un més ...mmmmm...m'encanten els pastissos de poma...un més per la llista!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-86607468705189811102008-10-25T20:06:00.000+02:002008-10-25T20:06:00.000+02:00eva, avui hem fet amb la meva filla el pastís de p...eva, avui hem fet amb la meva filla el pastís de poma d'en lienas, que ja saps que és molt bo, però aquest teu té un aspecte espectacular, els teus companys de feina et deuen fer reverències.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-73741645479964983312008-10-22T20:46:00.000+02:002008-10-22T20:46:00.000+02:00Eva,Jo també l'he fet aquest pastís de poma bretó ...Eva,<BR/><BR/>Jo també l'he fet aquest pastís de poma bretó i també el trobo boníssim. T'anava a dir que jo l'havia vist al bcnmonamour, però veig que la Gemma ja t'ha visitat!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-54957212665843501592008-10-22T09:46:00.000+02:002008-10-22T09:46:00.000+02:00Gemma, jo ja ho tinc clar que el farè més vegades,...Gemma, jo ja ho tinc clar que el farè més vegades, molt senzill i molt bó.<BR/><BR/>Com va la panxa? Et trobes bé?<BR/><BR/>Petonets!!Pebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-40120417674005577242008-10-21T14:01:00.000+02:002008-10-21T14:01:00.000+02:00És boníssim aquest! Jo el faig molts cops :-)És boníssim aquest! Jo el faig molts cops :-)gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-22068190704511266802008-10-21T09:47:00.000+02:002008-10-21T09:47:00.000+02:00Parella i Francesc, els companys de la feina els h...Parella i Francesc, els companys de la feina els hi va encantar, inclòs en van convidar a fer un altre. jejeje...<BR/><BR/>Gemma, a mi em passa el mateix trec un de la llista i apunto dos més.<BR/>PetonetsPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-54770573175293561822008-10-21T08:40:00.000+02:002008-10-21T08:40:00.000+02:00Ai, Eva, un altra pastís de poma a la llista de pe...Ai, Eva, un altra pastís de poma a la llista de pendents... ara que ja he fet l'engrunat, he posat a la llista el del Lienas i aquest...<BR/>Sempre em passa el mateix: tatxo un de la llista però n'afegeixo 2. Així no acabaré mai je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-45309100288733863872008-10-20T22:39:00.000+02:002008-10-20T22:39:00.000+02:00El pastís bretó seria un dolç que em menjaria ara ...El pastís bretó seria un dolç que em menjaria ara mateix. Com diuen els amics vermells: "Té una pinta increïble!". SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-41199158088303513192008-10-20T21:50:00.000+02:002008-10-20T21:50:00.000+02:00Hola treballadora!!! quin ritme de receptes, no do...Hola treballadora!!! quin ritme de receptes, no donem a l'abast!<BR/>Té una pinta increïble!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com