tag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post5306839258626745985..comments2023-09-12T10:32:12.009+02:00Comments on Converses vora del foc: TrufesPebbleshttp://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-17891770321045635472009-02-01T11:35:00.000+01:002009-02-01T11:35:00.000+01:00Jo, com en Francesc i la Mercè, desfaig la xocolat...Jo, com en Francesc i la Mercè, desfaig la xocolata al bany maria. L'altre dia vaig haver de llençar mitja lliura de xocolata blanca perquè se'm va cremar al microones. Ja és el segon cop que em passa, i això que ho vigilio, eh?...<BR/><BR/>T'han quedat magnífiques!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-56425092224038239012009-01-27T16:28:00.000+01:002009-01-27T16:28:00.000+01:00Bones, mm.. quina bona pinta que fan, de seguida q...Bones, mm.. quina bona pinta que fan, de seguida que pugui em possarè a fer-les. I a mi que m'encanten els postres i la xocolata, quasi que m'hi tiraria de caps, jejeje<BR/>Ah, t'he afegit al meu blog, es diu: la petita mindundi. <BR/>Fins aviat,Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-79538256744570784612009-01-27T14:02:00.000+01:002009-01-27T14:02:00.000+01:00Francesc, jo sóc de l'opinió de fer-ho a poc a poc...Francesc, jo sóc de l'opinió de fer-ho a poc a poc, jo desfaig la xocolata a temperatura mitja, per evitar que es cremi, i si necesita una mica més de temps ho torno a fer. Potser així ho aconsegueixis.<BR/><BR/>Mercè, segurament les torni a fer i espero que les boletes sortin més rodones. <BR/><BR/>Ester i Gemma, les provaré ben aviat aquestes de mascarpone. Quan les vaig veure em van agradar força. <BR/><BR/>Gemma, gràcies pel consell, ja provaré de fer-ho amb guants, perquè la xocolata s'enganxava força i em vaig barallar una mica.<BR/><BR/>Parella vermella, són un vici, de tant en tant vaig al congelador i agafo una. <BR/><BR/>Maria, jo també em vaig sorprendre quan vaig llegir com es feien. <BR/>Petonets!!Pebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-70478910250558338502009-01-26T23:31:00.000+01:002009-01-26T23:31:00.000+01:00Mira que fàcils de fer i quina bona pinta que tene...Mira que fàcils de fer i quina bona pinta que tenen... T'han sortit molt be..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-53428484047693195992009-01-26T12:20:00.000+01:002009-01-26T12:20:00.000+01:00M'en menjaria una darrera l'altre, t'han quedat es...M'en menjaria una darrera l'altre, t'han quedat estupendes!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-3683342670154305202009-01-26T11:47:00.000+01:002009-01-26T11:47:00.000+01:00Eva, t'han quedat molt bé, de veritat! Per fer les...Eva, t'han quedat molt bé, de veritat! Per fer les boletes, jo em poso uns guants de làtex d'aquells d'un sol ús, així la xocolata no s'enganxa gens a les mans i és més fàcil fer les boletes ;)<BR/>Com l'ester, jo també et recomano les de mascarpone, fer les boletes és moooolt més fàcil ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-91236176355081497492009-01-26T07:10:00.000+01:002009-01-26T07:10:00.000+01:00A mi em sembla que t'han sortit prou bé, et recoma...A mi em sembla que t'han sortit prou bé, et recomano que tastis les de mascarpone<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-56816984141918322192009-01-26T05:12:00.000+01:002009-01-26T05:12:00.000+01:00Eva, malgrat la feina de formar les boletes, t'han...Eva, malgrat la feina de formar les boletes, t'han quedat molt bé! :) Això és qüestió de pràctica. Ja veuràs com a la propera et sortiran més fàcilment! ;) Jo la xocolata sempre la desfaig al bany Maria, al microones tinc por que perdi les propietats. :p Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3012020659683437961.post-3753497669400405302009-01-26T01:00:00.000+01:002009-01-26T01:00:00.000+01:00Fan bona cara, aquestes trufes. Jo encara no li he...Fan bona cara, aquestes trufes. Jo encara no li he pres la mida al microones pert tal de reblanir el xocolate. Quasi sempre que ho he provat, o l'he cremat o l'he deixat poc desfet.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com