dissabte, 20 de setembre de 2008

Brownie blanc




Aquesta recepta és una de les que tenia pendent a la llista des de fa molt de temps. No recordo d'on la vaig treure. És una versió en blanc del clàsic Brownie, i l'he fet perquè al meu fill no li agrada la xocolata negra. El resultat ha estat molt bé, i li ha agradat.


INGREDIENTS:

- 75 gr. sucre
- 4 ous
- 250 gr. mantega
- 325 gr. de xocolata blanca
- 115 gr. de farina
- 125 gr. nous

ELABORACIÓ:

Fondre la xocolata amb la mantega al microones.
Batre el sucre i els ous, afegir la xocolata amb la mantega. Incorporar la farina tamisada i ho barregem tot amb l'espatula. Per últim afegim les nous prèviament picades en trocets petits.
Aboquem la preparació en un motlle de 15x 30 amb mantega. Coure uns 25 minuts a 175º.
Jo he utilitzat un motlle de 22X30, i no ha pujat molt.
Espero que us agradi, bon profit!

10 comentaris:

Gemma ha dit...

També és dels meus pendets, he vist tantes receptes diferents que no m'acabo de decidir...
El proper brownie, un amb peres que he vist voltant pels blogs :)
El teu fill és un mimat, quina sort que té! ;)

Ester ha dit...

Jo al revés que el teu fill aposto per la xocolata negra, la blnaca no és que no m'agradi, però en petites dosis.
Moltes felicitats
Ester

Glòria ha dit...

Jo també havia vist una brownie blanca, tampoc recordo on, però ja no hi havia pensat més. La propera brownie, serà aquesta!.

Fins aviat

La cuina vermella ha dit...

Que original, amb xocolata blanca! queda anotada a pendents!! petons.

Pebbles ha dit...

Gemma, el de peres no ho havia vist però tinc pendent un amb plàtan, que penso que ha d'estar també molt bó. Poc a poc tindrem un bon sortit de brownies.
Tens raó una miqueta mimat si que està.

Ester, jo com tu m'encanta la xocolata negra, però he començat la dieta i les postres pel fill, jejeje...

Glòria, és diferent que la negra però està bo. La propera vegada que el faci farè servir un motllo més petit i provaré amb una mica de llevat, a veure si puja més i queda més esponjós. Per provar.

Parella vermella, si us agrada la xocolata blanca val la pena provar-ho. No sé si ho havia dit però a la recepta original parla de cobertura de xocolata blanca i jo no vaig trobar, ho vaig fer amb xocolata blanca del super.
Per cert si sabeu on la podria trobar us agairia molt que algú m'ho digués.
Petonets a tots!!!

Glòria ha dit...

Eva,

Jo havia vist gotes de xocolata blanca de cobertura, crec que era de la marca Valor, al super del Corte Inglés. A veure si hi ha sort.

Fins aviat

enric ha dit...

A casa no som massa xocolaters, la veritat, però als meus fills, de petits, els encantava la xocolata blanca, però em sembla que l'han avorrit. :)

A Badalona sí que sé on venen cobertura de xocolata blanca (a ca l'Almera i a can Ventura, al carrer de Mar, oi, Ester?), però crec que en alguna bona pastisseria ho podries preguntar si te'n volen vendre.

CocinArte ha dit...

Pebbles, vaig llegir que volies obrir el teu blog, peró no havia entrat fins ara!!M'agrada molt, jo vaig fer el brownie de xocolata blanc aquest cap de setmana, i a la familia els ha agradat moltíssim!! Jo prefereixo el de xocolata negra...que és el que puc menjar...jeje

Petons
Núria

A veure si ens coneixem a la quedada al museo egipci...

elena ha dit...

holaaaa,,ya veig la pinta bona que fa,,,yo aquet al micró i el de xocolate negre,son una caña per una emergència,queda'n super,,,però res comparat al forn li dona altre punte't,però li en de treure una mica de profit al micró que el tenim massa parat,una abraçada .

Pebbles ha dit...

Gloria, ja les he trobat al corte ingles, encara que no eran valor.
Ara queda provar-les.

Enric, ja em passaré pel carrer del mar i miraré aquestes botigues.

Núria (cocinarte), benvinguda. Estic d'acord en tu, prefereixo el de xocolata negra, però el meu fill no el vol ni veure i haig de buscar receptes amb la blanca. També tinc ganes de coneixet, ens veiem demà.

Elena, dons una bona alternativa per les urgencies, això del micro, ja ho provaré.

Molts petonets!!!