dijous, 19 de febrer de 2009

RAVIOLI AMB BEICON I POMA

Aquesta recepta és la meva participació a HEMC 30 que organitza la Vanesa de Mis recetas más dulces. Habitualment jo amb la poma faig receptes dolces, però aquesta vegada he decidit canviar i el resultat ha estat aquest.



Ingredients:

- 250 gr de ravioli de carn
- 250 gr de xampinyons laminats
- 50 gr de beicon
- 1 ceba
- 1 poma
- Sal i oli


Preparació:

Tallar el beicon a tires i fregir-lo en una mica d’oli, reservar-lo. En el mateix oli fregir els xampinyons fins que estiguin daurats.
Tallar la ceba en rodanxes molt primes i confitar a foc suau; afegir la poma tallada a daus petits i anar fregint a poc a poc fins que quedi tot daurat. Afegir la sal.

Coure els raviolis, segons diu l’envàs, l’escorrem i l’aboquem a la paella amb la resta dels ingredients que havíem preparat, ho remenem tot uns dos minuts i ja ho podem servir.

Es pot servir amb una mica de parmesà ratllat, en el meu cas no tenia i vaig utilitzar emmental ratllat.
Bon profit!!

10 comentaris:

Ester ha dit...

A mi la pasta amb bacon m¡agrada molt i amb la poma deu estar deliciós
Moltes felicitats
Ester

Gemma ha dit...

Una combinació de sabors delicosa, segur que és una manera diferent, original i molt bona de menjar els ravioli!

La cuina vermella ha dit...

Genial noia, i quin bon contrast dolç-salat!! molts petons.

El cullerot Festuc ha dit...

Un plat de pasta ben original!!!
Petunets,
Eva.

El Secretario ha dit...

Hola.

Pues se ve un plato muy completo y rico y además sin demasiadas dificultades.

Seguro que la manzana aporta a la pasta un sabor muy "refrescante".

Saludos y buen provecho.

TERESA ha dit...

M'encanta la combinació de dolç i salat, els raviolis de carn son bonísims i aixís encara més.
Enhorabona per la recepta, molt original.
Petons.

Mercè ha dit...

Eva, la combinació del salat amb el dolç de la poma és deliciós! De fet, tinc pendent de publicar una recepta que té un aire a la teva! ;) Petons!

Pebbles ha dit...

Ester, dons va quedar molt bé, jo no havia provat la poma cuinada i em va agradar molt.

Gemma, quan vaig lleguir la recepta em va semblar que valia la pena provar-ho i vaig encertar, així menges la pasta de manera diferent.

La cuina vermella, recomano que ho proveu.
Eva, ha sigut un plat diferent.

El Secretario, bienvenido y gracias por la visita. Es rápida de hacer y sí que es sencilla, como cuando preparas una boloñesa.

Teresa, habitualment no compro els raviolis de carn però amb aquesta combinació estaba deliciós.
Petonets a tots i totes!!!

la vella carmanyola ha dit...

mmmmmmm que bonssss!!

Aqui pinta, es que es tant bona la pasta! i amb poma quin puntasso!

Glòria ha dit...

Jo també m'apunto a la combinació de dolç i salat i aquesta recepta teva la trobo força original!.

Fins aviat