Aquesta recepta és la meva participació a HEMC 30 que organitza la Vanesa de Mis recetas más dulces. Habitualment jo amb la poma faig receptes dolces, però aquesta vegada he decidit canviar i el resultat ha estat aquest.
Ingredients:
- 250 gr de ravioli de carn
- 250 gr de xampinyons laminats
- 50 gr de beicon
- 1 ceba
- 1 poma
- Sal i oli
Preparació:
Tallar el beicon a tires i fregir-lo en una mica d’oli, reservar-lo. En el mateix oli fregir els xampinyons fins que estiguin daurats.
Tallar la ceba en rodanxes molt primes i confitar a foc suau; afegir la poma tallada a daus petits i anar fregint a poc a poc fins que quedi tot daurat. Afegir la sal.
Coure els raviolis, segons diu l’envàs, l’escorrem i l’aboquem a la paella amb la resta dels ingredients que havíem preparat, ho remenem tot uns dos minuts i ja ho podem servir.
Es pot servir amb una mica de parmesà ratllat, en el meu cas no tenia i vaig utilitzar emmental ratllat.
Tallar el beicon a tires i fregir-lo en una mica d’oli, reservar-lo. En el mateix oli fregir els xampinyons fins que estiguin daurats.
Tallar la ceba en rodanxes molt primes i confitar a foc suau; afegir la poma tallada a daus petits i anar fregint a poc a poc fins que quedi tot daurat. Afegir la sal.
Coure els raviolis, segons diu l’envàs, l’escorrem i l’aboquem a la paella amb la resta dels ingredients que havíem preparat, ho remenem tot uns dos minuts i ja ho podem servir.
Es pot servir amb una mica de parmesà ratllat, en el meu cas no tenia i vaig utilitzar emmental ratllat.
Bon profit!!
10 comentaris:
A mi la pasta amb bacon m¡agrada molt i amb la poma deu estar deliciós
Moltes felicitats
Ester
Una combinació de sabors delicosa, segur que és una manera diferent, original i molt bona de menjar els ravioli!
Genial noia, i quin bon contrast dolç-salat!! molts petons.
Un plat de pasta ben original!!!
Petunets,
Eva.
Hola.
Pues se ve un plato muy completo y rico y además sin demasiadas dificultades.
Seguro que la manzana aporta a la pasta un sabor muy "refrescante".
Saludos y buen provecho.
M'encanta la combinació de dolç i salat, els raviolis de carn son bonísims i aixís encara més.
Enhorabona per la recepta, molt original.
Petons.
Eva, la combinació del salat amb el dolç de la poma és deliciós! De fet, tinc pendent de publicar una recepta que té un aire a la teva! ;) Petons!
Ester, dons va quedar molt bé, jo no havia provat la poma cuinada i em va agradar molt.
Gemma, quan vaig lleguir la recepta em va semblar que valia la pena provar-ho i vaig encertar, així menges la pasta de manera diferent.
La cuina vermella, recomano que ho proveu.
Eva, ha sigut un plat diferent.
El Secretario, bienvenido y gracias por la visita. Es rápida de hacer y sí que es sencilla, como cuando preparas una boloñesa.
Teresa, habitualment no compro els raviolis de carn però amb aquesta combinació estaba deliciós.
Petonets a tots i totes!!!
mmmmmmm que bonssss!!
Aqui pinta, es que es tant bona la pasta! i amb poma quin puntasso!
Jo també m'apunto a la combinació de dolç i salat i aquesta recepta teva la trobo força original!.
Fins aviat
Publica un comentari a l'entrada