Avui per postres volia fer una cosa senzilla i lleugera, i he recordat que tenia apuntada aquesta recepta, que també era idònia per aprofitar el préssec en almivar que m'havien regalat amb el lot de nadal.
Ingredients:
- 3 rodanxes de pinya de llauna(en el seu suc)
- 4 trossos de préssec en almívar
- 2 iogurts naturals
- 2 sobres de sucre
- fideus de xocolata
Preparació:
Hem d'escórrer les rodanxes de pinya i el préssec, i tallar-los a tossets petits. Batrem el iogurt amb el sucre i barrejarem amb les fruites. Col·locar-ho en les copes on ho servirem. Afegir un pessic de fideus de xocolata i ja el podem servir.
Bon profit!!
11 comentaris:
Trobo que li has donat un bon ús al préssec del lot de Nadal. Unes postres lleugeres i ràpides de preparar!.
Fins aviat
Una bona manera d'aprofitar les restes del Nadal. Sempre en queden... Salutacions
Un postre de fruita, que bé, sempre venen de gust
Una abraçada
Ester
Eva, jejeje... una recepta senzilla i fàcil de preparar! I si et serveix de consol, aquest cap de setmana jo també he fet unes postres per aprofitar torrons de Nadal! A veure si la penjo una estona! Petons!
Tu sempre coses sanes i que resulten.. Petons
Senzilli deliciós, gairebé has reinventat el clàssic pìjama... només et falta posar-hi el flam, je je je...
Eva, molt bona manera de utilitzar les restes del lot nadalenc ....jejeje
Ha de estar molt bo!!!!!
Fàcil però increiblemente deliciós!
Té una bona pinta. Me l'anoto per fer-lo ja que són ingredientes que sempre tinc per casa!
Petons.
Que simple però el més important molt sa!!
M'encanten els postres senzills com aquets i sobretot que no donin massa feina.
Petonets
Glòria, no sabia ben bé que fer amb el préssec i aquesta va ser la solució.
Francesc, les restes s'han d'aprofitar, i hem de buscar la manera.
Ester, és un postres lleuger.
Mercè, a veure si el penges aviat i així podem fer la llista més llarga,jejeje...
Maria, això intento i que no engreixin gaire,...
Gemma, no se m'havia ocurregut, però és una bona idea.
Xaro, dons sé que estava bo i refrescant.
Vanesuky, penso que el pots fer amb qualsevol iogurt que tinguis, encara que sigui de gustos, li donarà un toc diferent.
La vella carmanyola, de vegades sense complicar-nos la vida podem fer unes postres diferents.
Teresa, es prepara amb un no res i el resultat val la pena.
Petonets!!
Publica un comentari a l'entrada