diumenge, 1 de març de 2009

Muffins de nabius

En una compra del mercadona no em vaig poder resistir a comprar uns nabius deshidratats, en aquell moment no sabia que faria, i buscant, buscant vaig trobar aquesta recepta al bloc de la Teresa de la maleta de boston. I aquí teniu el resultat.



Ingredients:

- 180 g de farina
- 150 g de sucre
- 80 g de nabius deshidratats
- 60 ml nata líquida
- 125 ml oli gira-sol
- 2 ous
- ½ sobre de llevat (royal)
- 1 cullerada de postres de bicarbonat
- Una mica de sal

- 2 cullerades de postres de melmelada de nabius

Preparació:

Escalfar el forn a 200º.
Tamisar la farina, el llevat, el bicarbonat i la sal, reservar.
Picar els nabius, reservar.
Batre el sucre i l’ou, seguidament afegir tots els líquids: nata, oli, i melmelada i batre de nou. Afegir sense deixar de batre la farina(que teníem reservada). Una vegada aconseguit una massa homogènia, afegir els nabius picats i remenar amb l’espàtula.
Omplir els motlles i coure al forn durant uns 15-20 minuts segons el forn.

Amb aquestes quantitats surten 12 muffins.

Bon profit!!

8 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

m'encanten els muffins i si son de nabius ha d'ésser simplement genials.

Gemma ha dit...

Jo també tinc aquesta recepta a la llista de pendents, tinc ganes de provar com queden les fruites deshidratades en una recepta d'aquest tipus... A veure si ara veient els teus tan xulos m'animo a provar-los!

Ester ha dit...

Les fruites deshidratades han estat per am i una troballa també, i aquests muffins han de ser de vici.
Les maduixes i el kiwi també són bonísims
Moltes felicitats

Maria ha dit...

Mira que be t'han quedat.. A casa has de tenir tots ben contents..

Mercè ha dit...

T'han quedat fantàstics!! Ara jo potser les faria amb maduixes deshidratades... mmm!! ;)
Petons!

Pebbles ha dit...

Parella vermella, em van agradar molt, potser una mica massa dolços pel meu gust, si els torno a fer ho provaré amb menys nabius.

Gemma,ara que he fet el primer pas provaré de fer-los amb altres fruites que tinc a casa.

Ester, doncs ja les compraré, encara que de kiwis no he vist deshidratats.

Maria, van sortir una mica tombats, però bons si que estaven.

Mercè, és un bon suggeriment, per la propera vegada.

Petons!!

TERESA ha dit...

Quina coseta més bona....
Petons

VINCENT ha dit...

Hola,

Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
para darse a conocer.

Para suscribirse a Ptitchef vaya a
http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
parte superior.

Atentamente,

Vincent