Ingredients:
- 6 ous
- 250 g de mozzarella
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- Una mica d’orenga
- Pebre negre
- Oli d’oliva
- sal
Preparació:
Rentar els pebrots i disposar-los en una safata de forn lleugerament untada amb oli d’oliva. Enfornar a 200 ºC durant uns 20 minuts. Després, retirar els pebrots i embolicar en paper de diari fins que es refredin.
Quan estiguin freds pelar els pebrots, retirar les llavors interiors i tallar-los en tires llargues amb un ganivet.
Retirar la mozzarella del seu líquid de conservació i deixar escórrer en un colador per a que perdi el màxim d’humitat.
Batre els ous, salpebreu-los i assaonats amb una mica d’orenga. Escalfar dues cullerades d’oli en una paella ampla i quallar la truita pels dos costats. Després disposar sobre un paper d’alumini lleugerament untat d’oli i cobrir amb els pebrots escalivats i els talls de mozzarella. Enrotllar la truita sobre si mateixa amb l’ajut del paper d’alumini formant un rotlle.Enfornar aquest rotlle a 180º C durant 10 minuts. Després, retirar el paper d’alumini i servir calent o fred tallat en talls.
- 6 ous
- 250 g de mozzarella
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- Una mica d’orenga
- Pebre negre
- Oli d’oliva
- sal
Preparació:
Rentar els pebrots i disposar-los en una safata de forn lleugerament untada amb oli d’oliva. Enfornar a 200 ºC durant uns 20 minuts. Després, retirar els pebrots i embolicar en paper de diari fins que es refredin.
Quan estiguin freds pelar els pebrots, retirar les llavors interiors i tallar-los en tires llargues amb un ganivet.
Retirar la mozzarella del seu líquid de conservació i deixar escórrer en un colador per a que perdi el màxim d’humitat.
Batre els ous, salpebreu-los i assaonats amb una mica d’orenga. Escalfar dues cullerades d’oli en una paella ampla i quallar la truita pels dos costats. Després disposar sobre un paper d’alumini lleugerament untat d’oli i cobrir amb els pebrots escalivats i els talls de mozzarella. Enrotllar la truita sobre si mateixa amb l’ajut del paper d’alumini formant un rotlle.Enfornar aquest rotlle a 180º C durant 10 minuts. Després, retirar el paper d’alumini i servir calent o fred tallat en talls.
7 comentaris:
Eva; Una bona truita per portar com "abans" en una carmanyola, amb el gust d'ara. Trobo que no deixa de ser un altre manera de menjar truita :-D
Que vaigi de gust Eva¡¡.
És una idea molt bona per a fer una variació molt elegant sobre la truita tradicional. Molt bona idea. Fa una pinta deliciosa. Salutacions
Eva, bona idea fer-ne una presentació diferent! Així queda molt ben presentada! :)
Petons!
Bona, orignial i molt vistosa! M'encanta, i feta a talls petits també pot ser un aperitiu excel·lent.
Molt bona idea, jo e faig una amb sobrassada, formatge philadelphia i nous que tampoc té desperdici
Una abraçada
Ester
Que original!
Encara no t'has decidit, si era millor calenta o freda?
:)
Tens raó Josep, no deixa de ser una truita, però volia presentar-la d'una altre manera.
Francesc, aquesta era la idea conseguir un plat elegant d'una recepta senzilla i clàssica.
Mecè, m'alegra que d'hagi agradat.
Gemma, doncs m'has donat una bona idea per si un dia tinc convidats i vull fer plats de pica-pica.
Ester, m'agradaria probar aquesta que tu dius, un dia és deliciosa.
Xavier, et diria que la prefereixo calenta, però freda o millor dit a temperatura ambient també és molt bona. Si et decideixes provar-ho ja ens donaràs la teva opinió.
Gràcies a tots!.
Publica un comentari a l'entrada