Ingredients:
- 150 grs de xocolata blanca
- 500 grs de nata liquida
- 250 grs de llet
- 130 grs de sucre
- 200 grs de formatge filadelfia
- 2 sobres flam Xinès "mantarí"
- Xarop de xocolata
Preparació:
Tritureu la xocolata amb diversos cops del Turbo. No cal deixar-lo pols. Posar tots els ingredients en el got de la TMX, programar 10 minuts, temperatura 100º Velocitat 4.
Abocar-ho tot sobre un motlle humitejat amb aigua (jo he fet servir un de silicona). Deixar que es refredi una mica abans de ficar-ho dins la nevera. Passades unes hores és pot desemmotllar i servir amb una mica de xarop de xocolata.
Bon profit!!
8 comentaris:
Que maca aquesta rosa, un bon postre ara que s'acosta Sant Jordi
Segur que és tan bo com bonic!. No costa treure'l del motlle?.
Fa un aspecte preciós. A mi la xocolata blanca no m'agrada massa, però posada així... Per cert, tinc el mateix dubte que la Glòria. Salutacions
Queda molt bonic amb aquest motlle de rosa...
He fet algun flam semblant i sempre triomfa, i no només entre els més joves, eh? Je je je...
Eva, quin flam més bonic així en forma de rosa!! Això sí, jo canviaré la xocolata blanca per la negra. Ben negra! ;)
Petons!
Acabo de descobrir el teu bloc tot buscant algun flam i m'ha agradat molt. Aquest flam-pastís preciós.
Ester, va molt bé per aquestes dates els motllos amb formes.
Glòria, doncs no costa gens, com li dones la volta i el motlle és de silicona surt molt fàcil.
Francesc, a mi em passa el mateix la xocolata blanca no m'agrada massa.
Gemma, quin és el flam, ja donaré un cop d'ull amb més detall a veure si el trobo, i així tinc un altre per fer.
Mercè i segur que et queda boníssim.
Cristina benvinguda, espero que t'hagi agradat.
Ostres! Quina pinta!
M'ha encantat el teu blog!
Publica un comentari a l'entrada