Aquesta és una de les receptes que em vaig quedar amb les ganes de fer en el Meme cuinar és senzill.
Ingredients:
- 200 gr de carn picada de porc
- 300 gr de carn picada de vedella
- 75 gr de formatge Gruyère ratllat
- Julivert
- 1 all
- 1 ou
- 2 cullerades de pa ratllat
- Farina blanca
- 1 ceba
- Patates cuites rodones (envasades al buit) opcional
Preparació:
Barrejar be les dues picades amb l’all i el julivert picats, afegir el formatge i l’ou batut, i el pa ratllat. Hem de fer una pilota (com la de l’escudella). Passar per farina blanca. La passarem per una paella a foc viu, donant-li la volta que es dori una mica. En una safata del forn, posar la ceba tallada a juliana i un raig d’oli,afegim la pilota i ho fiquem al forn, uns 30 minuts a 200º. Deixar refredar abans de tallar.
Tenia unes patates cuites envasades al buit, i les vaig aprofitar per la guarnició, les vaig passar per la paella volta i volta i ja les tenia llestes per afegir al voltant de la carn.
Bon profit!!!
- 200 gr de carn picada de porc
- 300 gr de carn picada de vedella
- 75 gr de formatge Gruyère ratllat
- Julivert
- 1 all
- 1 ou
- 2 cullerades de pa ratllat
- Farina blanca
- 1 ceba
- Patates cuites rodones (envasades al buit) opcional
Preparació:
Barrejar be les dues picades amb l’all i el julivert picats, afegir el formatge i l’ou batut, i el pa ratllat. Hem de fer una pilota (com la de l’escudella). Passar per farina blanca. La passarem per una paella a foc viu, donant-li la volta que es dori una mica. En una safata del forn, posar la ceba tallada a juliana i un raig d’oli,afegim la pilota i ho fiquem al forn, uns 30 minuts a 200º. Deixar refredar abans de tallar.
Tenia unes patates cuites envasades al buit, i les vaig aprofitar per la guarnició, les vaig passar per la paella volta i volta i ja les tenia llestes per afegir al voltant de la carn.
Bon profit!!!
6 comentaris:
Els palts amb carn picada m'encanten, d'aquest tipus n'he fet algun, també me l'apunto a pendents
Petons
Ester
Una de les coses bones que ens va donar el MEME és refrescar-nos aquestes receptes del Cuinar és Senzill que sempre havíem volgut fer... Aquesta es veu senzilla i boníssima!
Ester, val la pena, a casa ens va encantar.
Gemma, tens tota la raó, aquesta la vaig senyalar i segurament la tornaré a fer, i no trigues gens en prepararla.
Petons!!
Qualsevol cosa "a la italiana" ja m'agrada d'entrada així que aquesta recepta també.
Això fa molt bona pinta. Ens ha fet molta il·lusió conèixer-te (-vos) a tota la colla. Salutacions
Glòria, si us agrada la pilota, aquesta també us agradarà encara que porta formatge i es menja d'una altre manera.
Francesc, també em va fer molta il·lusió coneixe't. És diferent quan li poses cara al bloc.
Molts petons
Publica un comentari a l'entrada