Aquí us
presento una nova manera de fer una truita. Jo l'he fet varies vegades i he utilitzat diferents motllos per fer-ho diferent.

Aquesta truita la podeu fer en motlles petits de flam i quan la tingueu cuita presentar-la damunt de llesques de pa prèviament torrades i d'aquesta manera teniu uns "montaditos" motl bons.
Ingredients:
- 50 g de cansalada ibèrica
- 1 ceba
- 125 g de pasta petita (galets, pistons, conxes, la que tingeu)
- 30 g de tomàquets secs macerats en oli
- 125 g de formatge manxego
- 50 g de formatge parmesà o emmental
- 8 ous
- sal i pebre
Preparació:
Escalfar el forn a 180 º.
calent (no gaire, unes gotes perquè la cansalada ja en deixa) i quan agafi color la retirem i la reservem.
Tallem la ceba petita i la fregim en el mateix oli de la cansalada, quan estigui la retirem i la reservem.
Courem la pasta amb aigua i una mica de sal. Quan estigui cuita l'escorrerem i la reservem.
Tallem els tomàquets macerats en tires finetes. Ratllem els formatges.
Ara ja tenim tot preparat i ja podem fer al truita. Hem de batre els ous, li afegirem sal i pebre i per últim tots els ingredients que hem preparat anteriorment. Ho abocarem en un motlle que puqui anar al forn ( he fet servir motlles de silicona) i els deixarem coure dins el forn durant uns 8 o 10 minuts. La deixarem refredar i ja la podem desemmotllar.
Que vagi de gust!!!
9 comentaris:
Em sembla una bona opció per un sopar amb amics
Bon profit
Ester
Quina truita més original i pels nens segur que els hi encanta!!
Molt bona, aquesta truita. Això d'usar-hi tomates seques és una molt bona idea. Salutacions
Un altre manera de fer truites diferentes.
Que vagi de gust¡¡
Una manera original de fer les truites! I amb els motllos individuals deu quedar una presentació molt més vistosa ;)
Una manera diferent de fer la pasta i plat únic, oi?
Molt original!! I una idea més per un sopar informal. :)
Petons!
Carai quina truita!
És cert, amb motlles individuals tindrem uns "montaditos" ben bonics!
Fabuloso!!! Gracias!
Publica un comentari a l'entrada