dimecres, 6 d’agost de 2008

Cuixes de pollastre amb atmelles


Tenia unes cuixes de pollastre que les havia de fer abans de que se’m facin malbé. Així que he preparat aquest plat i l’he congelat, ara ja tinc feina avançada per setembre quan hagi de dur de nou la carmanyola.
El brou que he fet servir era de brick perquè en aquest moment no em quedava del casolà. Aquesta recepta també es pot fer amb conill o gall dindi.
Quan ens el vulguem menjar l’escalfem sense descongelar amb el foc lent.

INGREDIENTS:

1 Safata de cuixes de pollastre (unes 5 o 6)
75 gr d’ametlles torrades
2 grans d’all
1 ceba picada
1 got de brou de pollastre
Suc d’una llimona
Oli, sal i pebre

PREPARACIÓ:

Salpebrar el pollastre. En una cassola daurar-ho, col·locar en paper absorbent i reservar.
En el mateix oli daurar la ceba, l’all i les ametlles. Posar aquests ingredients en el morter i picar fins aconseguir una pasta. L’afegim a la cassola junt amb el pollastre, el suc de la llimona i el brou. Coure a foc lent uns 25 minuts, fins que la salsa s’hagi concentrat.
Deixar refredar i congelar.

5 comentaris:

Francesc ha dit...

Hola! Acabe de descobrir el teu bloc. Aquest plat de cuixes de pollastre me l'apunte. El pollastre és la carn que més m'agrada. Salutacions

Francesc ha dit...

Hola una altra vegada. Amb el teu permís, t'he inclòs al meu bloc al "Llibre de Sent Soví del Segle XXI".

Pebbles ha dit...

Francesc espero que t'agradi, la salsa queda molt bona. I moltes gràcies per afegir-me al teu bloc.
Petonets.

Glòria ha dit...

M'agrada molt el pollastre i aquesta recepta també perquè té dues característiques que també m'agraden: és de fer xup-xup i si cal,es pot congelar, encara que es difícil que en sobri, amb aquesta pinta tan bona.

Fins aviat

Pebbles ha dit...

Glòria val la pena provar-ho, abans de congelar-ho ens vam menjar un plat i estava boníssim.

Petonets