diumenge, 19 d’octubre de 2008

Albergínies farcides de xampinyons


Fa temps que volia fer aquesta recepta i així variar del farcit de carn que faig sempre. Ens ha agradat i la tornaré a fer.


Ingredients:

- 2 albergínies
- 100 gr formatge ratllat
- 125 gr de xampinyons laminats
- 1 ceba
- 2 alls
- 1 tomàquet
- Un grapat de pinyons


Preparació:

Netejar les albergínies i tallar-les per la meitat. Coure-les en una olla durant uns 10-15 minuts, treure-les i deixar que es refredin una mica.
Picar la ceba i els alls, fregir-los en una paella amb una mica d’oli. Quan la ceba comenci a tenir una mica de color afegir el tomàquet picat. Deixar que es vagi fent una mica i afegir els xampinyons. Ha de coure tot junt uns 4 minuts.
Buidar la polpa de les albergínies amb una cullera vigilant de no trencar la pell. Picar la polpa i afegir-les junt amb els pinyons a la barreja que hem preparat abans. Barrejar tot bé i ja podem farcir les albergínies.
Col·locar-les en una safata pel forn i posar el formatge ratllat per sobre. Gratinar uns 4 minuts.

Bon profit!!