dijous, 9 d’octubre de 2008

Poletón a la Italiana


Aquesta és una de les receptes que em vaig quedar amb les ganes de fer en el Meme cuinar és senzill.


Ingredients:

- 200 gr de carn picada de porc
- 300 gr de carn picada de vedella
- 75 gr de formatge Gruyère ratllat
- Julivert
- 1 all
- 1 ou
- 2 cullerades de pa ratllat
- Farina blanca
- 1 ceba
- Patates cuites rodones (envasades al buit) opcional

Preparació:

Barrejar be les dues picades amb l’all i el julivert picats, afegir el formatge i l’ou batut, i el pa ratllat. Hem de fer una pilota (com la de l’escudella). Passar per farina blanca. La passarem per una paella a foc viu, donant-li la volta que es dori una mica. En una safata del forn, posar la ceba tallada a juliana i un raig d’oli,afegim la pilota i ho fiquem al forn, uns 30 minuts a 200º. Deixar refredar abans de tallar.

Tenia unes patates cuites envasades al buit, i les vaig aprofitar per la guarnició, les vaig passar per la paella volta i volta i ja les tenia llestes per afegir al voltant de la carn.

Bon profit!!!

6 comentaris:

Ester ha dit...

Els palts amb carn picada m'encanten, d'aquest tipus n'he fet algun, també me l'apunto a pendents
Petons
Ester

Gemma ha dit...

Una de les coses bones que ens va donar el MEME és refrescar-nos aquestes receptes del Cuinar és Senzill que sempre havíem volgut fer... Aquesta es veu senzilla i boníssima!

Pebbles ha dit...

Ester, val la pena, a casa ens va encantar.

Gemma, tens tota la raó, aquesta la vaig senyalar i segurament la tornaré a fer, i no trigues gens en prepararla.

Petons!!

Glòria ha dit...

Qualsevol cosa "a la italiana" ja m'agrada d'entrada així que aquesta recepta també.

Francesc ha dit...

Això fa molt bona pinta. Ens ha fet molta il·lusió conèixer-te (-vos) a tota la colla. Salutacions

Pebbles ha dit...

Glòria, si us agrada la pilota, aquesta també us agradarà encara que porta formatge i es menja d'una altre manera.

Francesc, també em va fer molta il·lusió coneixe't. És diferent quan li poses cara al bloc.

Molts petons