diumenge, 19 d’octubre de 2008

Fullat de figues



Des de que va començar la temporada de figues anava al darrera de fer aquest pastís de pasta de full farcit amb crema i figues, i si m'espero una mica més m'hagués trobat sense figues.


El vaig trobar en el blog de Carlos Valencia, està explicat pas a pas.

Us recomano visitar el blog té coses increibles.
Que vagi de gust!!

8 comentaris:

Glòria ha dit...

Que bo que ha de ser!. Ja me'l miraré al bloc del Carlos Valencia, aquest senyor és un crack, fa cada cosa!!!!

Fins aviat

La cuina vermella ha dit...

Ets una valenta, els postres del Valencia són espectaculars i molt difícils de fer.
La teva creació és fantàtstica. enhorabona.

Gemma ha dit...

Jo també l'he fet i queda boníssim!
En Carlos Valencia és el meu ídol! ;)

Pebbles ha dit...

Glòria, si que era bó. Per mi potser una mica massa dolç, però els demés els hi va encantar.

Parella, aquest està detallat pas per pas, i amb tot i així no em va quedar igual que a ell, no tinc tanta mà

Gemma, no sabia que l'havies fet. Tampoc he tingut temps de veure totes les teves receptes i mira que tinc un munt a la llista, jejeje...

Petonets!!

Francesc ha dit...

I on trobes unes figues tan bones com eixes que tu hi utilitzes? Quina enveja!!!

Pebbles ha dit...

Francesc, ara ja ha passat la temporada, però les vaig comprar al mercadona. Aveure si per la propera temporada els trobes.

El cullerot Festuc ha dit...

Eva, quina pintassa!! aquest tb el tinc a pendents...jejeje!!
Petunets,
Eva.

Pebbles ha dit...

Eva, segurament el proper any quan torni a ser la temporada de les figues el faré de nou. Encara que és un pastís omple força.

Petonets!!!