Ingredients:
- 1 paquet de neules amples
- 100 g de xocolata per a postres
-200 g de torró de xixona
- 200 ml de nata líquida per muntar
Preparació:
Fondre la xocolata i banyar les neules fins a la meitat. Deixar refredar la xocolata i reservar-les. Triturar el torró amb un rajolí de nata líquida. Muntar la nata i barrejar-la amb el torró triturat, posar la mousse dins una màniga pastissera. Reservar a la nevera fins el moment de farcir les neules, que ho farem en el moment de servir-les a la taula, no fer-ho abans dons s'estovarien les neules i no quedaria bé.
Bon Profit!
9 comentaris:
Una exquisides, xocolata, neula i torró, jo en vul una.
Una abraçada
Ester
Tens rao, Eva, amb aquesta recepta s'aprofiten aquelles barres de turró que sempre roden per casa.
També ho provaré de fer.
Fins la propera...
Una bona manera d'aprofitar els torrons que sobren perquè, no sé com ens ho fem, però sempre en sobren!!.
Fins aviat
T'han quedat unes postres de primera. I la Glòria té raó, no sé com ens ho fem que sempre en sobren, de torrons. salutacions
Molt bon postre, a més, combines les dues tradicions culinaries nadalenques més nostrades, les neules i el torró de xixona!
Quina gran idea!
petons.
Ester, quina llàstima, es van acabar molt ràpid.
Maria, jo la tenia pendent de l'any passat i estic contenta d'haver-la fet.
Glòria i Francesc, teniu tota la raó sempre en sobren, jo encara tinc torrons, tindré que buscar la manera d'aprofitar-los, si no els acaben primer.
Parella vermella, coincideixo amb vosaltres quan la vaig veure al bloc de la Gemma, vaig pensar el mateix, que era una bona combinació.
Petonets a tots!!!
Em sembla que aquest any tornaré a fer-les, a mi també m'han sobrat torrons... i després de Nadal, no hi ha qui se'ls mengi!
T'han quedat molt bé :)
Gemma, eren molt bones, les faràs amb altres torrons? es fan de la mateixa manera?
fàcil però molt resultona!
Publica un comentari a l'entrada