Bé aquí us deixo la recepta del pastís
Ingredients:
- 3 ous
- 125 sucre
. 3 cullerades de llet
- 150chocolate
- 125 mantega
- mig sobre llevat
- 100g farina
- 50g nous (un grapadet)
Preparació:
Fondre la xocolata amb la mantega al micro barrejar bé. Reservar i batre els ous amb el sucre amb el batedor, afegir la llet, el mig sobre de llevat, la xocolata desfeta i la farina, remoure tot fins que s’incorporin tots els ingredients, afegir les nous trossejades, abocar-ho en un motllo apte pel microones, que prèviament haurem engreixat amb mantega i una mica de farina. Introduir dins el micro 5 minuts a màxima potència. Passat aquest temps deixar reposar 5 minuts dins el microones (és molt important aquest pas) i ja teniu el brownie llest.
Aclaració: Perdoneu, però el motllo de la fotografia no és el que vaig utilitzar per coure'l al microones, una vegada cuit el vaig possar en aquest d'alumini per portar-lo a la feina, ja que els teniem que deixar en unes taules i allà mateix els anaven tallant. La foto la vaig fer a la feina abans d'entregar-lo.
8 comentaris:
Caram!
M'encanta el brownie... i si ja l'acompanyem d'un poc de geladet... mel!
Un dubte: en quin recipient el poses dins el micro?
Hola Xavier,
Sempre ho faig amb motllos de silicona, només que aquest pastís el vaig passar una vegada cuit a aquest d'alumini per portar-lo a la feina. Em va costar una mica fer-ho, però quan vaig fer el canvi, vaig afegir el sucre glas i així dissimlar les petites imperfeccions. Potser hauria d'haver fet la foto amb el motllo original.
Molt bona iniciativa per ajudar a Haití. El brownie molt bona pinta!!
Aquestes iniciatives són molt boniques!
El brownie ha de quedar boníssim, ja tinc ganes de llegir també el pastís de galetes :)
Ok, mercès de l’aclariment!
Com ara inventen coses súper noves per a cuinar no sabia si hi havia aquests recipients, hehehe!
Moltes gràcies de nou!
;)
No l'he fet mai al microones però segur que també queda molt bo!
Bona iniciativa!
Una abraçada!
Segur que amb aquest brownie tan bo vas fer feliç a més d'un. Això de poder fer receptes ràpides al microones està molt bé. Gràcies per aquesta recepta tan bona. Besades
Hola,
porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...
Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.
Gràcies!
Roger
Publica un comentari a l'entrada