dimarts, 1 de juny de 2010

TRUITA DE PASTA AMB TOMÀQUET SEC I FORMATGE

Aquí us presento una nova manera de fer una truita. Jo l'he fet varies vegades i he utilitzat diferents motllos per fer-ho diferent.



Aquesta truita la podeu fer en motlles petits de flam i quan la tingueu cuita presentar-la damunt de llesques de pa prèviament torrades i d'aquesta manera teniu uns "montaditos" motl bons.

Ingredients:

- 50 g de cansalada ibèrica
- 1 ceba
- 125 g de pasta petita (galets, pistons, conxes, la que tingeu)
- 30 g de tomàquets secs macerats en oli
- 125 g de formatge manxego
- 50 g de formatge parmesà o emmental
- 8 ous
- sal i pebre

Preparació:


Escalfar el forn a 180 º.

Tallem la cansalada petita la fregim a foc viu amb una mica d'oli
calent (no gaire, unes gotes perquè la cansalada ja en deixa) i quan agafi color la retirem i la reservem.
Tallem la ceba petita i la fregim en el mateix oli de la cansalada, quan estigui la retirem i la reservem.
Courem la pasta amb aigua i una mica de sal. Quan estigui cuita l'escorrerem i la reservem.
Tallem els tomàquets macerats en tires finetes. Ratllem els formatges.

Ara ja tenim tot preparat i ja podem fer al truita. Hem de batre els ous, li afegirem sal i pebre i per últim tots els ingredients que hem preparat anteriorment. Ho abocarem en un motlle que puqui anar al forn ( he fet servir motlles de silicona) i els deixarem coure dins el forn durant uns 8 o 10 minuts. La deixarem refredar i ja la podem desemmotllar.

Que vagi de gust!!!

9 comentaris:

Ester ha dit...

Em sembla una bona opció per un sopar amb amics
Bon profit
Ester

Cristina ha dit...

Quina truita més original i pels nens segur que els hi encanta!!

Francesc ha dit...

Molt bona, aquesta truita. Això d'usar-hi tomates seques és una molt bona idea. Salutacions

Josepb. ha dit...

Un altre manera de fer truites diferentes.
Que vagi de gust¡¡

Gemma ha dit...

Una manera original de fer les truites! I amb els motllos individuals deu quedar una presentació molt més vistosa ;)

Glòria ha dit...

Una manera diferent de fer la pasta i plat únic, oi?

Mercè ha dit...

Molt original!! I una idea més per un sopar informal. :)
Petons!

illetapitita ha dit...

Carai quina truita!
És cert, amb motlles individuals tindrem uns "montaditos" ben bonics!

diseño web ha dit...

Fabuloso!!! Gracias!