dissabte, 20 de setembre del 2008

Amanida de pasta


Les amanides de pasta tenen la particularitat que admeten de tot i sempre les pots fer diferents. Com l'Aaron és esportista ha de menjar molta pasta i faigs moltes amanides, sobretot a l'estiu, encara que ja comencem a entrar en la tardor, però encara fa calor així que un plat fred be de gust.


INGREDIENTS:

- 250 gr de pasta de colors (llaços, espirals, macarrons, etc)
-1 tomàquet d'amanida una mica gran.
- 4 ó 5 pals de cranc
- gambes pelades, de les mitjanes (un grapat)
-olives negres i verdes tallades

PREPARACIÓ:

Bullir la pasta el temps que diu el paquet, escorre-la, jo l'he passat per aigua freda, perquè no s'enganxi. Deixar refredar.
Per altra banda he posat les gambes congelades en un pot d'aigua calenta i quan ha arrancat el bull les he tret i també les he deixat refredar.
Tallar el tomàquet a daus i barrejar tots els ingredients.
Es pot amanir amb maionesa, salsa de iogurt, oli, dependrà del gust de cadascú.

16 comentaris:

Ester ha dit...

A mi les amanides de pasta m'encaten, aquesta també em sembla una bona opció.
Ester

josep ha dit...

Eva,

Les amanides m'agraden molt i el que sempre dic es que si el plat es senzill, doblement bo, ja que a més de menjar a gust, no tens massa feina en l'elaboració, i avui en dia, amb l'atrafegats que anem tots, això és bàsic.

Una abraçada

Pebbles ha dit...

Ester, si es qüestió de anar-les variant i així menges un plat diferent encara que és una amanida.

Josep, tens tota la raó, sempre anem atrafegats i quan faig una amanida d'aquestes faig bastant i tinc per un parell dies. Encara que el segon dia a vegades afegeixo alguna coseta més que tinc per casa i ja la faig diferent. Que li farem m'agrada anar variant.
Petonets!!

Francesc ha dit...

M'afegesc als comentaris de l'Ester i el Josep. Boníssima!

enric ha dit...

Noia, avui ni fet expressament: Abans amb la xocolata, i ara amb la pasta, que ja no m'agrada gaire, però és que freda encara m'agrada menys. Quin "pacontràries", oi? :))

Anònim ha dit...

amanides a la vora del foc o la vora de la platja i a la vora de la boca també, les amanides de pasta sempre queden bé, d'acord amb tothom. Et convido a veure el meu bloc (menja de bacallà,) vas deixar-me un missatge amb la crema catalana del meme de Montserrat Seguí. JOSEP.

Pebbles ha dit...

Francesc, ja saps amb les amanides pots fer sempre un plat diferent i repetir poques vegades.

Enric, quina llàstima que no hagi encertat cap plat. Espero tindre sort la propera.

Josep, moltes gràcies per la teva visita, ara faré una visita al teu bloc.
Una abraçada a tots!

No tot són postres ha dit...

Es una bona amanida de pasta. Amb un rajolí d'oli vege de Siurana perfecte!
PTNTS
Dolça

Pebbles ha dit...

Hola Dolça, amb l'oli de Siurana queda molt bo. A casa ens agrada molt, encara que ja el vam acabar, ara ja tenim escusa per anar a Siurana, jejeje...
Petonets

No tot són postres ha dit...

Així m'agrada, fent país!!!
Quan comencin a fer les fires d'oli nou ja posaré una entrada al blog anunciant-ho
PTNTS
Dolça

El cullerot Festuc ha dit...

Un plat de pasta a casa mai falla!!!! Que bona aquesta amanida...
Petunets,
Eva.

Pebbles ha dit...

Dolça, estare a l'espera.

Eva, a casa tampoc falta mai.

Petonets!!

Anònim ha dit...

Hola! Sóc la Teresa l'amiga de la María, ens varem conèixer el divendres a l'Ejipci, varem compartir taula en el pica -pica. Avui he entrat a la teva pàgina i he fet un dinar ràpid amb aquesta amanida de pasta, estava molt bona.
M'encantan les amanides i sobre tot la pasta.
Records

Pebbles ha dit...

Hola Teresa, gràcies per la teva visita. Vaig passar una vetllada molt agradable amb vosaltres. Espero que fos bé el ball.

Petonets

Massitet ha dit...

Hola Pebbles!
Et deixo aquest comentari per fer-te saber que t'hem inclòs en el llistat de blocs de cuina en català que fem a Olleta de verdures.
Si creus que no has de ser-hi ens ho dius, val? Que ens agrada tenir el vistiplau de la gent que linkem...

Una abraçada i fins al vuit de novembre!

Pebbles ha dit...

Massitet, moltes gràcies, estic encantada de formar part d'aquest llistat.

Un petonet!