Aquesta recepta la vaig extraure de l'Anna del Kiwi blau , em va agradar molt la seva idea. Per tant era una de les que tenia a la llista de pendents. Encara que no ens agrada el Moscatell, vaig pensar que ho tenia que provar i no em penedeixo. He fet uns petits canvis. Aquí teniu la recepta.
Ingredients:
- 3 plàtans
- ¾ i mig de terrina de formatge mascarpone
- 125 gr de sucre
- Mitja copeta de Moscatell
- 1 nou de mantega
- 4 ous
- 500 ml de llet de soja
- Caramel pel motlle
- 3 plàtans
- ¾ i mig de terrina de formatge mascarpone
- 125 gr de sucre
- Mitja copeta de Moscatell
- 1 nou de mantega
- 4 ous
- 500 ml de llet de soja
- Caramel pel motlle
Preparació:
Pela i talla a rodanxes els plàtans. Posa’ls a un cassó quan la mantega ja estigui desfeta i cou-los uns minuts. A mida que es van fent, ves-los aixafant i tira-hi un bon raig de moscatell; flameja-ho.
En un bol, barreja-hi la llet, el mascarpone, els ous, el sucre i finalment afegeix el plàtan. Si et queda algun grumoll, passa-hi la batedora .
En un motlle rectangular unteu amb el caramel i un raig de moscatell, aboqueu la barreja i coure’l al bany maria durant una hora a uns 180-200º C.
Pela i talla a rodanxes els plàtans. Posa’ls a un cassó quan la mantega ja estigui desfeta i cou-los uns minuts. A mida que es van fent, ves-los aixafant i tira-hi un bon raig de moscatell; flameja-ho.
En un bol, barreja-hi la llet, el mascarpone, els ous, el sucre i finalment afegeix el plàtan. Si et queda algun grumoll, passa-hi la batedora .
En un motlle rectangular unteu amb el caramel i un raig de moscatell, aboqueu la barreja i coure’l al bany maria durant una hora a uns 180-200º C.
Bon profit!!
12 comentaris:
Hola!!! Soc la teva companya de taula egípcia!!!
Tindré que esperar a fer aquest munt de bones receptes que tens al teu blog, ja saps perquè, però més endavant aniran caient.
Una abraçada.
Plàtan i mascarpone, una combinació brutal.
Ester
M'encanten el flams, amb una mica d'imaginació tens una gran quantitat diferent de receptes... Aquest de plàtan i mascarpone té un apinta deliciosa, sensacional!
Faré com tu: a la llista de pendents!. S'acumula la feina!
Fins aviat
boníssim i exòtic! també a pendents. mil petons.
Hola Maria, moltes gràcies per la teva visita. Ara et toca a tu fer el teu bloc i així podrem gaudir de les teves receptes, que encara que no les pugis menjar tu, bé cuinaràs pels de casa, jejeje...
Ester, si que és una bona combinació. Ens va agradar
Gemma, si que es poden fer moltes combinacions amb els flams i tu ens ho has demostrat moltes vegades (aquí la teva fan) i jo els he anat fent.
Gloria, dons si que s'acumula la feina i cada vegada hi han més.
Parella vermella, com he dit abans aquesta llista cada vegada és més llarga. Per cert Xell, ja et trobes millor? Cuidat!!!
Molts petonets a totes i tots !!
En quatre paraules: Massa per a la carabassa!!! Salutacions
Eva...quina pinta!!! Em xiflen els flams...l'hauré de provar!!!
Petunets,
Eva.
Senzillíssim de fer i, com diria en Francesc, molt abellidor. Els plàtans flamejats amb rom de canya també agafen un gust exquisit.
Francesc, jejeje... tan senzill i sempre quedes bé.
Eva, jo te'l recomano, ens va agradar molt.
Enric, ja he pres nota, la propera vegada ho faré emb rom.
Petonets!!!
Hola!!!
me n'alegro que t'hagi agradat. Jo et copiaré aquest puding de coco, que m'encanta aquest ingredient i t'ha quedat molt bé.
petons!
A
Anna, si el fas segur que t'agradarà, és d'aquells que tornaré a fer.
Petonets!!
Publica un comentari a l'entrada