dimecres, 29 d’octubre del 2008

Flam de Xixona amb Amaretto




Aquesta recepta és tot un encert per aprofitar les restes del Nadal i aquesta era la meva idea, quan la vaig afegir a llista tant llarga que he anat fent. Però, o perquè ja estàvem farts dels torrons o no recordo molt bé el perquè no la vaig arribar a fer. La qüestió, és que buscant a la despensa vaig veure que encara tenia una barra de torró de l'any passat, i el meu primer pensament va ser, oh! quina llàstima ! -ja la puc llençar. Llavors sem va ocórrer mirar la data de caducitat i al veure que caducava l'any 2009, va ser el moment de fer el flam, aprofinant que encara no ens ha donat temps de fartar-nos d'aquests dolços tant típics del Nadal . Tot i que ara toca fer els panellets, (ja els he fet i la penjaré tant bon punt pugui).

Per cert, no us he dit que és de la Gemma, de la cuina de casa, que fa uns postres fantàstics i no em cansaré mai de dir-ho.

No copiaré la recepta, ja que l'he fet igual que ella i aquí us deixo l'enllaç.

Si la feu, crec que us agradarà com a nosaltres, té un gust d'atmella tot suau, i quan el proves no saps acaves de saber si és de torró.
Bon profit!!

9 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Hoola què tal?! ostres que bo que ha de ser, de fet quan vaig veure la recepta a la Gemma ja la vaig apuntar, com que no l'he fet, i a tu t'ha quedat fantàstic, el torno a apuntar a la llista. Penso que guardaré una taula de torró per poder-lo fer.
gràcies guapa!

Ester ha dit...

De xixona, ha d'estar molt bó, així tobet i amb el gust de l'atmella,mmmmmmmmmmmmmmm!
Ester

Francesc ha dit...

Fa una pinta boníssima. Fer els dolços de la Gemma sempre és garantia d'èxit. A vosaltres us ha quedat que fan ganes de fotre-li una mossegada a la pantalla. Salutacions

Glòria ha dit...

Segur que havent-lo fet ara, l'haureu assaborit molt més que si l'haguessis fet després de Nadal, quan tothom està tip de torrons.

L'amaretto li deu donar un puntet amargant, oi?.

Fins demà

Mercè ha dit...

Pebbles! Quina bona pinta! Jo no sóc massa de torrons, però així disfressat amb el flam el gust de torró deu ser més suau, no?

Gemma ha dit...

Mmmm! Amb aquest flam de xixona, se m'ha omplert la casa d'olor de Nadal! I amb el fred i les nevades que han caigut...

Anònim ha dit...

No m'agraden els torrons, però aquesta es una bona manera de menjar torrons sense notar massa el gust. Ho probarem de cara els nadals,ja que té molt bona pinta.
Recors.
TERESA

El cullerot Festuc ha dit...

Quina gran idea Eva!!...I com diu la Glòria millor fer-lo ara que dp de festes que ja estem tips de tan menjar!!
Petunets,
Eva.

Pebbles ha dit...

Parella vermella, no m'estranya ja que tenim una llista llarguíssima.

Ester, si que és bó, i el licor fa que el gustet d'atmella sigui una mica més marcat.

Francesc, tens tota la raó, els postres de la Gemma són un éxit segur.

Gloria, si que es veritat, ara no estem farts del torrons i venen més de gust. El proper mes ja serà una altre cosa.

Mercè, els que el van provar no acabaven de saber de que era, només detectaven l'ametlla, però en cap moment et deien torró. Ho pots provar.

Gemma, ja tenim el Nadal a sobre, no ens donarem compte i ja hi serem.

Teresa, sorprendràs a tothom, ningú s'espera menjar el torró en forma de puding.

Eva, si ara seria un bon moment.

Petonets a tots!!